Alt du trenger til ditt vaskerom | Staal & Sønn

Vaskerom

Det er overraskende mange timer som tilbringes på vaskerommet i løpet av et år. I dag finnes det heldigvis mange smarte løsninger som gjør at tiden du tilbringer der blir både hyggelig og effektiv. Vi skreddersyr en vaskeromsløsning som passer akkurat deg og ditt hjem.

Smart vaskeromsinnredning

Vaskerommet er for mange det mest flerfunksjonelle rommet i hjemmet. Det er mye som skal få plass på ett sted. Ved siden av vasking og tørking av tøy, vil man ha plass til strykebrett, vaskemopp, støvsuger, og alt det som gjerne skal være lett tilgjengelig, men samtidig ute av syne. Det er altså viktig med nok oppbevaringsplass. I mindre hjem kan dette være en utfordring, men det gjelder å finne smarte løsninger for et effektivt vaskerom på få kvadratmeter, som for eksempel et uttrekkbart strykebrett. Vi kan bistå med løsninger som passer ditt areal og behov. 

Enklere organisering

Det er mye som skal organiseres på vaskerommet. Skap- og hylleinnredning kan gjøre sorteringsjobben mye enklere. Sørg for å ha nok benkeplass til å brette klær, og en garderobestang for å tørke skjorter og kjoler kan være gunstig.

Kanskje du vil ha et skap som separerer skittentøy etter lyse og mørke farger, og egne hyller til ferdigbrettet tøy? Eller en egen skuff til det som ikke lett lar seg organisere, som fotballstrømpene eller nisseluen fra juleavslutningen? Har du begrenset plass, bistår vi deg gjerne med å planlegge best mulig utnyttelse av rommet. Trenger du hjelp til montering stiller vi også opp med dyktige og erfarne håndverkere. 

Kjente kvalitetsprodusenter

Hos Staal & Sønn fører vi kun merker fra kjente kvalitetsprodusenter. Vi leverer blant annet produkter fra Huseby, en av Norges største kjøkkenprodusenter, samt Nettoline og Rival. Vi skreddersyr en vaskeromsløsning som passer deg, ditt behov og ditt budsjett.Vaskerom grå Vaskerom Halden Vaskerom Staal og sønn Vaskerom hvit Vaskerom med vaskemaskiner