Alt du trenger til ditt bad | Staal & Sønn

Bad

Et velstelt, moderne bad gjør det enklere å holde det ryddig og innbydende. Staal og Sønn har et stort utvalg baderomsinnredninger, slik at du kan skape det badet du alltid har ønsket deg. 

Bad med praktisk innredning

Et pent og praktisk bad kan utgjøre stor forskjell i hverdagen. Det er på badet du utfører den daglige morgenrutinen foran badespeilet, og varmen trekker inn i tøflene så dagen blir litt bedre. Kanskje er dere flere som kjemper om plassen for å ta tannpussen samtidig? Nok plass og gode løsninger vil komme hvert eneste familiemedlem til gode, både for en enklere start på dagen og en behagelig avslutning.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer til ditt hjem og din hverdag.

Alt av interiør til badet

Det er mange hensyn å ta når man skal utforme et baderom som sikrer velvære – for eksempel belysning, fargevalg og overflater. Kanskje du ønsker LED-belysning i speilet, som gir rommet et mykt, diffust lys som er behagelig å våkne til? Eller to vasker, slik at flere kan ta kveldsrutinene på samme tid? Vi har løsningene som passer for deg, og kan rådgi og sparre med deg i planleggingsfasen.

Vi kan bad, enten du ønsker et tradisjonelt og stilrent uttrykk eller en mer spennende løsning. Er du vågal kan du blant annet kombinere lune farger, taktile materialer – kanskje til og med metaller. Grønne planter kan være med på å skape en tropisk atmosfære. Uansett hva du foretrekker, finner du alt du trenger til baderommet her hos oss. 

Kjente kvalitetsprodusenter

Hos Staal & Sønn fører vi kun merker fra kjente kvalitetsprodusenter. Vi leverer blant annet produkter fra Huseby, en av Norges største kjøkkenprodusenter, samt Nettoline og Rival. Vi skreddersyr en baderomsløsning som passer deg, ditt behov og ditt budsjett.

Bad brunt Hvit bad Bad med lys Bad med håndkle Capri grønn Bad Huseby