Kjøkken - Staal & Sønn AS | Kjøkken - Garderobe - Bad

Kjøkken

Kjøkkenet – husets hjerte

Kjøkkenet beskrives av mange som selve hjertet i huset, og er også et rom som mange tilbringer mye tid i. Vi i Staal & Sønn AS vet hvordan man skaper kjøkkenrom som er både praktiske og trivelige å oppholde seg i.

Vi bistår deg med ditt kjøkken
Kanskje har du en vanskelig vinkel du ikke får utnyttet, behov for mer benkplass eller en hylle som ikke er så funksjonell? Det er gjerne både enklere, rimeligere og mer tidsbesparende med en kjøkkenfornyelse enn å investere i noe helt nytt. Uansett om du er på utkikk etter inspirasjon til et helt nytt kjøkken, eller om du vil fornye uttrykket slik det står i dag, kan vi hjelpe deg med å planlegge, tegne og utføre ditt kjøkken.

Vi samarbeider med flere dyktige, lokale håndverkere og kommer gjerne på en uforpliktende befaring hjemme hos deg. I samarbeid med fagfolk kan du selv være med på å skape ditt drømmekjøkken – kjøkkenfornyelse eller noe helt nytt.

Lang erfaring og kundefokus
Staal & Sønn er en familiebedrift som ble etablert tilbake i 1946. Siden den gang har vi levert flere tusen kjøkkenløsninger. Vi vet hvordan man kombinerer funksjonalitet og estetikk. Mange har gode ideer for hvordan de ønsker at kjøkkenet skal se ut eller hvordan man best skal benytte plassen, men mangler kanskje den praktiske kunnskapen og erfaringen for å gjennomføre. Vi har håndverkere som hjelper deg å realisere den drømmen. Ta gjerne en titt i vårt bildegalleri for mer inspirasjon. Ta kontakt med Staal & Sønn As i dag, så finner vi en løsning sammen.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

+
Kjøkkenet mitt passer ikke standardmål, kan dere hjelpe?

Vi vet av erfaring ikke alle kjøkken passer inn i standard mål og størrelser. Hos oss bestiller du enkelt nye fronter til ditt kjøkken etter spesialmål. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale eller befaring, så finner vi gode løsninger sammen.

+
Monterer dere?

Vi tilbyr montering. Uansett om du ønsker å benytte deg av våre montører, eller eventuell en lokal håndverker vi samarbeider med, kan vi hjelpe deg med å montere eller restaurere et rom.

+
Hvordan kontakter jeg dere?

Du er alltid velkommen til å ringe oss på telefon 69 19 10 44, eller til å sende en e-post til post@staalogsonn.no