Garderobe - Staal & Sønn AS | Kjøkken - Garderobe - Bad

Garderobe

Garderobe – funksjonelle løsninger

Vi kan garderobe. Store eller små, romslige eller smale. I en travel hverdag er det kjekt å finne raskt frem, men standardløsningene som finnes i butikk er ikke alltid optimale for den plassen du har hjemme. Du kan dermed gå glipp av mye lagringsplass. Uansett hvordan du bor, og hvor mye skapplass du trenger, kan vi hjelpe deg med å skape en oversiktlig garderobe.

Fleksible garderobeløsninger innebærer at garderoben tilpasser seg årstidenes skiftende behov. Om vinteren trenger du plass til tykke vinterjakker og vintersko. Denne plassen frigjøres gjerne når våren kommer når vintertøyet pakkes bort. En god plassutnyttelse i garderoben kan være å bytte ut noen av hyllene med uttrekkbare kurver, avhengig av behov.

Du velger selv om det passer deg best med en åpen eller lukket garderobe – kanskje ønsker du en kombinasjon? Lukkede løsninger vil ikke være synlig rotete, men mange har da lavere terskel for at det blir litt ekstra rotete bak lukket dør. Ønsker du et mer ryddig uttrykk? Med tilpassede garderober til din faktiske plass kan høye garderober by på lagring i høyden eller bredden – plass som ellers ikke hadde blitt utnyttet.

Hos Staal & Sønn fører vi kun merker fra kjente kvalitetsprodusenter. Vi leverer blant annet garderober fra både Huseby og Rival – norske produsenter vi vet du vil bli godt fornøyd med. Skulle du være usikker på hva som vil passe best i boligen din, kommer vi gjerne på en uforpliktende, gratis befaring. På den måten kan vi både se og høre dine behov for å kunne tilby de mest fleksible og funksjonelle løsningene.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

+
Tilbyr dere montering av garderobe?

Vi kommer gjerne hjem til deg for å monterer garderobeløsningen du har bestilt eller skreddersydd. Vi har samarbeid med flere lokale håndverkere dersom du ønsker ekstra smarte løsninger, og hjelper gjerne til med å utforme rom i sin helhet.

+
Har dere lang erfaring med garderobeløsninger?

Staal og Sønn har siden etablering i 1946 jobbet for å skape funksjonelle, brukervennlige løsninger som både er estetisk vakre og praktiske. Vi stiller høye krav til kvalitet og varighet.

+
Kan dere designe hele garderoberom?

Vi er gode på garderobeløsninger, og hjelper deg gjerne med å skape et helhetsuttrykk i rommet. Vi har tett samarbeid med flere håndverkere som kan være med på å sette prikken over i’en når det kommer til akkurat deg og din bolig. Dette gjelder enten du har mulighet til å skape et walk-in-closet, eller om du skal utnytte plassen i et hjørne av rommet.