Leverandører - Staal & Sønn AS | Kjøkken - Garderobe - Bad
Huseby

Nettoline

Rival

Hvitevarer

Ved valg av hvitevarer er det mange hensyn å ta, med tanke både på pris, kvalitet og design. Vi i Staal & Sønn fører

Ved valg av hvitevarer er det mange hensyn å ta, med tanke både på pris, kvalitet og design. Vi i Staal & Sønn fører kun hvitevarer av ypperste kvalitet fra våre leverandører, her vil du finne noe som passer både budsjett og personlige preferanser når det kommer til design og funksjon. Integrerte eller frittstående, noen ganger kan det være vanskelig å vite hva som vil passe best og være den mest praktiske løsningen. Vi hjelper deg gjerne på vei – ta en titt på sidene til vår leverandør for inspirasjon så finner vi en løsning for akkurat ditt kjøkken.

LEVERANDØRER:

AEG
Electrolux
Siemens
Whirlpool
Miele

Benkeplater

Våre leverandører fører en rekke benkeplater av høyeste kvalitet.Du vil finne en rekke forskjellige design, både det

Våre leverandører fører en rekke benkeplater av høyeste kvalitet.Du vil finne en rekke forskjellige design, både det klassiske, robuste, eksklusive og det tidløse. Enten du er midt i jobben med å velge materialer til nytt kjøkken, eller om du ønsker å bytte ut en benkeplate du allerede har, har vår leverandør benkeplater i flere forskjellige utførelser og materialer. Kanskje vurderer du en benkeplate i laminat, heltre, stål eller keramik? Bla deg gjennom de forskjellige produktene på siden til leverandøren.Kanskje vil du oppdage en løsning du ikke hadde vurdert fra før.

LEVERANDØRER:

Askim steinindustri
Corinor
Foss plater
Horn Bordplader

Knotter og håndtak

En enkel, kostnadseffektiv måte å fornye uttrykket i hjemmet er ved å bytte ut håndtak og knotter på skapdører og

En enkel, kostnadseffektiv måte å fornye uttrykket i hjemmet er ved å bytte ut håndtak og knotter på skapdører og skuffer. Knotter og håndtak kommer i en rekke forskjellige design, farger og materialer. Enten du er ute etter det klassiske, det lekne eller kanskje en farge som gjør kjøkkenet litt mer spennende vil du finne et bredt sortiment i utvalget til vår leverandør. Ta gjerne en titt innom siden for inspirasjon og friske, nye ideer. Bytte av knotter og håndtak er en miljøvennlig, enkel og kostnadseffektiv måte å fornye det gamle på.

LEVERANDØRER:

Beslagdesign
Nibu
Beslagteknikk

Vasker og blandebatterier

Vasken på et bad eller kjøkken kan være med på å skape helhetsinntrykket for

Vasken på et bad eller kjøkken kan være med på å skape helhetsinntrykket for rommet. Enten du ønsker en dobbel vask, en vask i keramik eller i stål har vår leverandør et rikt utvalg av vasker og blandebatterier. En barnefamilie ønsker kanskje en temperatursperre, mens berøringsfrie armaturer kan gjøre hverdagen enklere for den som har redusert gripeevne. For den miljøvbevisste er det flere blandebatterier som kan senke energiforbruket. Hos våre leverandører er du sikret kvalitetsprodukter sikret lang levetid og god brukervennlighet.

LEVERANDØRER:

Blanco
Franke
Intra
Tapwell