Bad - Staal & Sønn AS | Kjøkken - Garderobe - Bad

Bad

Bad – få drømmebadet

Med våtrom er det spesielt mange hensyn å ta, både med tanke på varighet og brukervennlighet. Et bad skal gjerne være lyst, innbydende og praktisk i bruk. Våre fagfolk hjelper deg med å skape drømmebadet, enten du skal totalrenovere, pusse opp eller utforme et helt nytt rom.

Det er mange hensyn å ta når man skal utforme et baderom som sikrer velvære – for eksempel belysning, fargevalg og overflater. Vi kan bad, enten du ønsker et tradisjonelt og stilrent uttrykk eller en mer spennende løsning. Er du vågal kan du blant annet kombinere lune farger, taktile materialer – ja kanskje til og med metaller. Grønne planter kan være med på å skape en tropisk atmosfære. Har badet ditt i tillegg plass til en stol eller sitteplass kan det gjøre at rommet blir enda mer innbydende. Det er kundene som vet hva de vil ha.

Har du et baderom du ønsker å fornye finnes det mange gode alternativer til en totalrenovering. Baderomspanel kan for eksempel være en mulighet ved fornyelse av baderommet – uten å sprenge budsjettet. Her finnes det flere alternativer å velge mellom, som f.eks. imitasjoner av mormor, trestruktur eller klassiske fliser. Med baderomspanel kan du på kort tid, og til en billig penge, skape et luksuriøst betong- eller steinuttrykk på badet.

Hos Staal & Sønn fører vi kun merker fra kjente kvalitetsprodusenter. Vi leverer blant annet varer fra Huseby, Nettoline og Rival. Spesielt Huseby er et anerkjent og velkjent varemerke, og er blant annet en av Norges største kjøkkenprodusenter. Vi skreddersyr en baderomsløsning som passer akkurat deg, ditt behov og ditt budsjett.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

+
Hva ligger prisene deres på?

Vi tilbyr produkter og tjenester i de fleste prisklasser. Før vi kan gi et estimat på pris gjør vi en befaring; denne er både gratis og uforpliktende. Ring oss gjerne på telefon 69 19 10 44 eller send oss en henvendelse på post@staalogsonn.no, så hjelper vi deg med å skape drømmebadet.

+
Hvilke leverandører benytter dere?

Vi benytter oss blant annet av Huseby baderomsmøbler, som leverer alt fra klassiske baderomsløsninger til spainspirerte bad. Vi har også samarbeid med flere lokale håndverkere som kan hjelpe deg med alt fra installasjon til montering for å skape et unikt uttrykk på baderommet.

+
Må jeg bruke fagfolk?

Det finnes flere ting du selv kan utføre på baderommet, men disse er gjerne begrenset til helt enkle ting som å bytte ut baderomsmøbler eller dusjløsning.Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg på vei med smarte løsninger du kan ordne selv eller med en prisgunstig løsning for bistand med det du ikke kan utføre på egenhånd.