Vaskerom og bad - Staal & Sønn AS | Kjøkken - Garderobe - Bad

Vaskerom og bad

Det praktiske vaskerommet

Det er overraskende mange timer som tilbringes på vaskerommet i løpet av et år. I dag finnes det heldigvis mange smarte løsninger som gjør at tiden du tilbringer der blir både hyggeligere og mer effektiv. Skap- og hylleinnredning kan gjøre hele forskjellen for sortering og organisering, eller hva medet skap som separerer skittentøy etter lyse og mørke farger, og egne hyller til ferdigbrettet tøy? Eller en egen skuff til det som ikke lett lar seg organisere, enten det er nisseluen fra juleavslutningen eller fotballstrømpene?Har du begrenset plass, bistår vi deg gjerne med å planlegge best mulig utnyttelse av rommet. Trenger du hjelp til montering kan vi også hjelpe deg med dette.

 

Baderom og innredning

Badet er stedet du starter og avslutter dagen. Det er der du utfører den daglige morgenrutinen foran badespeilet, og stedet hvor varmen har trukket inn i tøflene så dagen blir litt bedre. Et velstelt, moderne bad gjør det litt enklere å holde det ryddig og innbydende. Staal og Sønn har et stort utvalg baderomsmøbler, som gjør at du kan skape det badet du alltid har ønsket deg. Vi tilbyr alt fra baderomsmøbler til servanter og blandebatteri – hos oss finner du alt det du trenger til baderomsmøblementet.

Velvære og personlig preg

Det er mange hensyn å ta når man skal utforme et baderom og vaskerom som sikrer velvære – for eksempel belysning, fargevalg og overflater. Vi kan bad, enten du ønsker et tradisjonelt og stilrent uttrykk eller en mer spennende løsning. Er du vågal kan du blant annet kombinere lune farger, taktile materialer – ja kanskje til og med metaller. Grønne planter kan være med på å skape en tropisk atmosfære. Hos Staal & Sønn fører vi kun merker fra kjente kvalitetsprodusenter. Vi leverer blant annet produkter fra Huseby, Nettoline og Rival. Spesielt Huseby er et anerkjent og velkjent varemerke, og er blant annet en av Norges største kjøkkenprodusenter. Vi skreddersyr en baderoms- og vaskeromsløsning som passer akkurat deg, ditt behov og ditt budsjett.